Vers vlees

Black Angus Beef

Slagerij Gelderblom introduceert Black Angus Beef: het kaviaar onder het rundvlees!

Black Angus is één van de bekendste rassen van het rundvlees in Schotland, bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, zilte smaak. Dit Highland ras met zijn kenmerkende lange zwarte haren en hoorns is vooral bekend om zijn marmering en sappigheid. Black Angus is het snelst groeiende ras van runderen op de Britse eilanden, die de groeiende vraag van consumenten naar kwaliteitsrundvlees met de garantie en de zekerheid van kwaliteit weerspiegelt.

Dit Schotse rundvlees uit de noordelijke Highlands, Black Angus Beef, is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit. Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is zowel voor bakken als grillen. Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Het vlees van deze runderen is een culinaire delicatesse vanwege zijn marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid. Dit alles met als doel een mals, sappig en bijzonder smaakvol stukje vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren.

Rood vlees, dat rundvlees omvat, is een goede bron van eiwitten, vitaminen en mineralen, zoals ijzer, selenium, zink en B-vitamines waaronder vitamine B12. Geen enkel voedsel bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid, zodat het doel moet zijn een breed scala van levensmiddelen in het dieet: balans is de sleutel. Mager rood vlees kan deel uitmaken van een gezonde en evenwichtige voeding.

Kwaliteit, veiligheid, traditionele veeteelt, gezondheid en het dierenwelzijn zijn alle belangrijke elementen die gelden op de gekwalificeerde Schotse boerderijketen. De garantieregeling houdt in dat, alleen dieren van de boerderijen die aan de zekerheidseisen voldoen, in aanmerking komen om te worden geclassificeerd als Scotch Beef. De boerderijen worden per jaar geïnspecteerd en alleen dan kan de kwalificatie 'Scotch Beef' worden toegekend aan die runderen die zijn geboren en getogen op zeker Schotse boerderijen.

Kom en overtuig uzelf van dit uitzonderlijke stukje Schots rundvlees. Wij hebben onder andere Black Angus Steaks, Rib-eye steak en kogelbiefstuk.

Onze biefstuk

Ze zeggen dat wij hele lekkere biefstuk hebben. U moet niet alles geloven, u moet het komen proberen! Vraag maar eens aan de buurvrouw hoe lekker onze biefstuk is.

Wij leveren 2 soorten biefstuk; kogelbiefstuk en biefstuk van de haas.
De biefstukken zijn boterzacht en worden vers gesneden.

Lamsvlees

Voor vers Hollands lamsvlees kunt u bij ons terecht. Dagelijks hebben wij diverse producten op voorraad. Heeft u speciale wensen, dan kunt u dat van te voren aangeven.

O.a. in ons assortiment
  • Lamskotelet
  • Lamsfilet
  • Lamsbout met en zonder been
  • Lamsgehakt
  • Lamssaucijzen

Kalfsvlees

Kalfsvlees heeft met zijn zachte structuur en smaak een geheel eigen karakter. Wij verkopen vers Hollands kalfsvlees.

Bekende kalfsvleesproducten
  • Kalfsriblappen
  • Kalfsgehakt
  • Magere kalfslappen
  • Kalfspoulet
  • Kalfslever
  • Kalfszwezerik
Specialiteiten
  • Osso buco
  • Vitello tonnato



Weersverwachting

A
Vandaag
20.3°C
licht bewolkt
Wind: zo 3 m/sec
A
vrijdag
25°C
A
zaterdag
22°C

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 8:00 t/m 18:00 uur
WoensdagWo 8:00 t/m 18:00 uur
DonderdagDo 8:00 t/m 18:00 uur
VrijdagVr 8:00 t/m 18:00 uur
ZaterdagZa 8:00 t/m 16:00 uur
ZondagZo t/m

Waar kunt u ons vinden

Map-icon
Adres: Kerkweg 46, 3465JK Driebruggen
Telefoon: 0348-502650 Telefoon: 0348-502650
E-mail: driebruggen@slagerijgelderblom.nl
KVK: 29042445