Warme vleesgerechten

Een belangrijk onderdeel van onze buffetten zijn natuurlijk onze warme vleesgerechten. Als "slager met de koksmuts" kunnen wij niet anders dan al deze gerechten zelf bereiden in de open keuken van onze slagerij. Om het geheel wat overzichtelijker te maken, hebben wij de gerechten al ingedeeld in verschillende categorieën.

Varkensvleesgerechten

Varkenshaas in champignonroomsaus
Medaillons gesneden van malse varkenshaasjes worden gebakken in boter en ruim overgoten met een romige champignonsaus. Een topper bij elk buffet!

Varkenshaassaté in pindasaus
Stokjes saté gemaakt van echte varkenshaas in een pikante pindasaus. Hiervoor geldt dat de porties in verschillende maten te verkrijgen zijn. Mini-saté als borrelhapje, portie saté (3 stokjes) bij een Oosters buffet of grotere spiezen.

Gegrilde fricandeau in pepersaus
Een stuk varkensfricandeau wordt door ons gekruid, gegrild, op het laatste moment gesneden en ruim overgoten met een peperroomsaus.

Warme beenham met honing-mosterdsaus
Een stuk warme beenham zo groot als u wilt (met/zonder been) vormt op ieder buffet een echt hoogtepunt. Afgemaakt met de warme honing-mosterdsaus mogen we dit wel tot één van onze specialiteiten rekenen.

Babi pangang
Gemarineerde varkensreepjes in een zoetzure saus met grote stukken ananas. Een bekend gerecht op eigen wijze bereid.

Rundvleesgerechten

Biefstuk stroganoff
Boterzachte biefstukreepjes in een goed gevulde stroganoffsaus. Heerlijk bij gebakken aardappeltjes met uitgebakken spekjes of witte rijst.

Vlaamse stoofschotel
Ouderwets "draadjesvlees" in een pikante jussaus met zilveruitjes. Ook jonge mensen genieten van deze lekkernij van weleer.

Hachee zoals oma 'm maakte
Dit bekende gerecht maken wij natuurlijk met extra veel rundvlees. Heerlijk bij witte rijst of aardappelpuree.

Boerengoulash
Dit gerecht heeft onze malse riblappen als basis. Afgemaakt met verse paprika en uien een aanrader voor de echte liefhebber.

Boeuff Bourguignon
Franse stoofschotel gemaakt van mals rundvlees in een rode wijn saus.

Kipgerechten

Ajam-pangang
Gemarineerde kipreepjes in een zoetzure saus met stukjes ananas. Een Oosters getinte maaltijd, heerlijk met bami, nasi of witte rijst.

Kipsaté in pindasaus
De bekende stokjes saté gemaakt van malse kipfilet hebben we in verschillende afmetingen. Porties van 130 gram, stokjes van 100 gram per stuk of mini-satés. Natuurlijk ook goed te combineren met een stukje stokbrood.

Kipkerrie met ananas
Een pikant kipgerecht afgegarneerd met ananas. Witte rijst hoort er natuurlijk bij.

Kip-pilaf met perziksaus
Gemarineerde kipreepjes in een goed gevulde zoete saus met grote stukken perzik.

Kip stroganoff
Gegrilde kipreepjes in een pikante, goed gevulde stroganoffsaus.

Diversen

Indische gehaktballetjes
Hoewel de naam anders doet vermoeden, zijn onze gehaktballetjes pikant maar zeker niet té pittig gekruid. De balletjes zijn zowel warm als koud te gebruiken en goed te combineren met een zoetzure saus of pindasaus.

Javaanse bamiballetjes
Deze gehaktballetjes zijn verrijkt met bami en aanzienlijk pittiger dan de "Indische".

Barnevelder kipballetjes
Voor hen die geen varkensvlees lusten, mogen en/of willen, zijn deze snackballetjes een lekker alternatief.

De vleesgerechten zijn ook apart te verkrijgen. Prijzen op aanvraag. Alle vleesgerechten worden, in overleg met u, warm aangeleverd.

Bij al onze warme vleesgerechten heeft u de keuze uit een bijgerecht
  • Witte rijst
  • Bami/nasi
  • Gebakken aardappeltjes
  • Aardappelpuree

bekijk onze folder »

Weersverwachting

A
Vandaag
20.3°C
licht bewolkt
Wind: zo 3 m/sec
A
vrijdag
25°C
A
zaterdag
22°C

Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 8:00 t/m 18:00 uur
WoensdagWo 8:00 t/m 18:00 uur
DonderdagDo 8:00 t/m 18:00 uur
VrijdagVr 8:00 t/m 18:00 uur
ZaterdagZa 8:00 t/m 16:00 uur
ZondagZo t/m

Waar kunt u ons vinden

Map-icon
Adres: Kerkweg 46, 3465JK Driebruggen
Telefoon: 0348-502650 Telefoon: 0348-502650
E-mail: driebruggen@slagerijgelderblom.nl
KVK: 29042445