MOGELIJKHEDEN EN TIPS

Accessoires

Wij beschikken over diverse soorten barbecues voor grote en kleine feesten. Deze krijgt u gratis in bruikleen wanneer u bij ons barbecuevlees bestelt, exclusief gas/houtskool en schoonmaakkosten. Vraag vrijblijvend informatie aan in onze winkels, wij helpen u graag met het organiseren van uw barbecue. Indien u de barbecue vuil inlevert, kunnen er schoonmaakkosten worden gerekend.

Extra mogelijkheden

  • Borden en bestek
  • Chafing dish
  • Glaswerk
  • Hotpot
  • Koelkasten
  • Tafels en stoelen
  • Tentverhuur

Enkele barbecuetips

  • Als het vlees nog niet gemarineerd is, bestrijk het eten met plantaardige olie, zodat het niet aan de barbecue blijft kleven.
  • Gebruik tangen en spatels, zodat u het vlees niet beschadigt en onnodig vleessappen verliest.
  • Laat de barbecue nooit onbeheerd achter, zeker niet met kinderen in de buurt.
  • Plaats gebarbecued eten nooit op dezelfde schaal als waarop u het rauwe vlees plaatst.
  • Zet een gasfles nooit in de volle zon.

Vleestips

  • Haal ingevroren vlees de avond tevoren uit de diepvries en laat het in de koelkast ontdooien.
  • Leg het vlees nooit in de zon.
  • Kip dient u altijd helemaal gaar te eten.
  • Zet het vlees direct na thuiskomst in de koelkast of diepvriezer. Wanneer het vlees dezelfde of de volgende dag wordt genuttigd, kan het in de koelkast worden bewaard.