PARTYSERVICE

Koud en warm buffet

Voor de samenstelling van onze koude en warme buffetten gaan wij altijd uit van zowel koude als warme gerechten. U maakt gebruik van ons servies en bestek.

lees meer »

Warme vleesgerechten

Een belangrijk onderdeel van onze buffetten zijn natuurlijk onze warme vleesgerechten. Als "slager met de koksmuts" kunnen wij niet anders dan al deze gerechten bereiden in onze open keuken.

lees meer »

Dessertbuffet

Als feestelijke afsluiting van een geslaagd buffet of barbecue mag een dessert natuurlijk niet ontbreken; diverse soorten schepijs, vers fruit en een royale coupe slagroom of een uitgebreid dessertbuffet.

lees meer »

Borrelbuffet

Niet meer de overbekende schalen waarop stukjes kaas, plakjes worst en de bekende bitterbal u verlegen aan liggen te staren. Probeer eens wat nieuws en trakteer uw gasten echt eens op iets anders...!

lees meer »

Bittergarnituur

Ambachtelijke specialiteiten uit eigen worstmakerij en/of keuken vormen al jaren de basis van onze schalen met koud en warm bittergarnituur.

lees meer »

Partypan

Heerlijke warme hapjes in een handomdraai op tafel. Wij selecteren circa 140 stuks voor u, bestaande uit 6 soorten warme hapjes, waaronder spare-rib kluifjes en party balletjes.

lees meer »

Gourmet en fondue

U kunt bij ons terecht voor een feestelijke maaltijd met heerlijke gourmet- en fondueschotels. Kant-en-klare vleesschaaltjes die u zo op tafel kunt zetten; gevuld met vlees voor één persoon.

lees meer »

Salades

Voor bij uw buffetten, gourmetschotels of andere feestelijke gelegenheden zijn onze saladeschotels een uitstekende aanvulling. Zo hebben wij o.a. huzarensalades, kipsalades en zalmsalades.

lees meer »

Demonstratiekraam

Voor grote evenementen en partijen hebben wij een demonstratiekraam beschikbaar. Ideaal voor uw bedrijfsfeest, party of barbecue-evenement. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.

Verhuurartikelen

Wij bieden diverse verhuurartikelen. Van tafels tot bestek, glazen en partytenten.

lees meer »

Barbecue

Barbecue... ideaal voor gezellige avonden of feesten. Om het u makkelijker te maken leveren wij u een tot in de puntjes verzorgde barbecue met onze vleesspecialiteiten, brood, sauzen, verhuur en bestek. 

lees meer »