SALADES

Huzarensalade

Voor deze bekende salade gebruiken wij als basis een rundvleessalade met het ouderwetse "draadjesvlees".
De huzarensalade wordt gegarneerd met diverse fijne vleeswaren, vers fruit en verschillende soorten rauwkost.

Prijs per persoon: € 4,95

Huzarensalade de luxe

Voor deze schotel bestaat de basis uit een rundvleessalade met een luxe garnering. Gevulde eitjes, gevulde tomaten, rauwe ham met meloen, diverse luxe vleeswaren en andere lekkernijen vormen de omlijsting van deze frisse salade.

Prijs per persoon: € 6,95

Kipsalade

Een mild gekruide kip-kerriesalade met diverse vruchten, rauwkost, eieren en bijpassende vleeswaren. Niet alleen voor de kipliefhebbers een lekkernij.

Prijs per persoon: € 5,95

Kipsalade de luxe

Gevulde eitjes, gevulde tomaatjes, gerookte en gegrilde kipfilet, verschillende soorten fruit, aangepaste vleeswaren en een rauwkostgarnituur vormen de vele extra's van deze heerlijke salade.

Prijs per persoon: € 7,95

Zalmsalade

Een heerlijke vissalade die we hebben gegarneerd met diverse vissoorten, zoals gerookte zalm, Noorse garnalen, mosselen en pepermakreel. Plakjes ei en tomaat, vers fruit en gesorteerde rauwkost maken het geheel compleet.

Prijs per persoon: € 6,95

Zalmsalade de luxe

Een zachte zalmsalade met extra luxe garnering van rode zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen, heilbot en gerookte makreel. Natuurlijk ontbreken op deze schotel de gevulde eitjes, gevulde tomaatjes en verschillende soorten fruit en rauwkost niet.
Een "must" voor de echte visliefhebber.

Prijs per persoon: € 9,95

Waldorfsalade

Een zoete salade op basis van sellerie, mandarijnen en walnoten. Ook de garnering bestaat uit vers fruit, rauwkostgarnituur en verschillende soorten noten. Deze salade mag op uw feest zeker niet ontbreken.

Prijs per persoon: € 5,95

Waldorfsalade de luxe

Op een bedje van ijsbergsla maken gevulde eitjes, gevulde tomaatjes, rauwe ham met meloen, diverse notensoorten en verse vruchten deze schotel tot een echte lekkernij. Deze salade mag niet ontbreken bij uw buffet.

Prijs per persoon: € 7,95

bekijk onze folder »